• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Keuzehulp beschermhoezen

Welke beschermhoes heb ik nodig voor mijn scooter of motorscooter?

De beschermhoezen in ons assortiment zijn voornamelijk bedoeld voor scooters en/of motorscooters. In het algemeen worden er geen maten bij de beschermhoezen vermeld. Dit komt omdat de hoezen universeel zijn. De ene hoes valt iets ruimer op de scooter, de ander iets kleiner. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het merk en type scooter.

Verschillende kwaliteiten

Door de ruime keuze in beschermhoezen zijn de verschillende beschermhoezen geselecteerd van A tot C kwaliteit. Het voornaamste verschil zit in de dikte van de hoes en voering. Het is dan van belang om na te gaan in welke omstandigheden u de beschermhoes wilt gaan gebruiken.

Welke beschermhoes is voor mij het meest geschikt?

Wanneer u uw scooter voornamelijk buiten laat staan is het raadzaam om kwalitatief een stevige hoes aan te schaffen. Bijvoorbeeld de scooterhoes Bogart prestige AA-kwaliteit. Deze is dubbel gevoerd waardoor deze uitstekend geschikt is voor alle weersomstandigheden.

Indien u een hoes wilt aanschaffen om uw scooter te beschermen tegen stof in een garage of loods heeft u al voldoende aan bijvoorbeeld de beschermhoes / scooterhoes mkx b-kwaliteit.

Ik heb een windscherm en/of koffer op mijn scooter.

Heeft u de juiste beschermhoes gevonden? maak vervolgens een keuze in de selectiebalk welk formaat hoes het best bij uw scooter past. Staat de juiste keuze er niet bij vermeld? Dan kunt u kijken naar een alternatieve beschermhoes.

A-kwaliteit

A/B kwaliteit

B kwaliteit

Vespa origineel