• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Keuzehulp kappenset

Na een valpartij met uw scooter zullen de kappen niet onbeschadigd blijven. In de meeste gevallen is dan de zijkant van voor tot achter beschadigd waardoor dit alleen te verhelpen is met een complete kappenset. Met een nieuwe kappenset geeft u uw scooter weer een nieuwe uitstraling.

Ons aanbod:

Zandri heeft een groot aanbod aan kappensets voor verschillende merken en type scooters. De kappensets zijn vervangers van het origineel en daarom een stuk voordeliger wanneer u slechts enkele originele kapdelen vervangt. Qua pasvorm en kwaliteit zit nauwelijks verschil. De kappensets zijn allemaal vervangers van het origineel en hebben een prima pasvorm! Er is al een kappenset dat bestaat uit 5 delen en kan oplopen tot 16 delen, afhankelijk van merk en type scooter. Advies is daarom om vanuit de filter uw merk en type te selecteren om het aanbod te bekijken. Bij sommige type scooters kan het design van de kappen anders zijn dan het origineel. Bekijk daarom de afbeeldingen bij de productinformatie. Maak je scooter uniek met zo’n set!


Voordelen van een complete kappenset:

Wanneer u slechts enkele losse kapdelen besteld voor een ‘’Chinese’’ scooter is het mogelijk dat u een tint verschil ziet. Dat komt door de Chinese kwaliteit van deze scooters.

let op, dit is niet het geval bij A-merken scooters!

Montage tips

Het vervangen van een kappenset is geen klus dat je in een uur uitvoert. Dit kost enige tijd een aandacht. Kappen zitten met parkers vastgeschroefd en in elkaar geklikt. Bekijk bij de nieuwe kappenset waar de schroefgaten en de uitsparingen zitten. Hierdoor kan je gemakkelijk de oude kappen (de)monteren.

In de meeste gevallen kunt u de speednuts overzetten.