• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Keuzehulp spiegels

Spiegels

Spiegels op een scooter of brommer zijn er zeker niet alleen voor de looks! Uiteraard voor je eigen veiligheid, maar ook voor medeweggebruikers. Bij inhalen en afslaan heb je een achteruitkijkspiegel nodig. Spiegels zijn in lengterichting afstelbaar door de bout of moer waar je ze mee monteert. De hoogte kun je instellen door de spiegels te kantelen. Bij het instellen van je spiegels kun je beste de scooter niet op de middenstandaard zetten.

Zandri heeft alle merken, soorten en maten spiegels voor je scooter of brommer. Uiteraard fabrieksorigineel, maar ook replica- en universele spiegels.

We bieden ook een keuzehulp aan voor spiegels, zodat je altijd toto de juiste keuze komt! Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

spiegels_scooter

Welke spiegel is geschikt voor uw scooter

Er is een enorm groot aantal spiegels beschikbaar, maar niet elke spiegel past op iedere scooter. Er zijn twee factoren die bepalend zijn of een spiegel past: wat is de diameter van het schroefdraad van de spiegel en de draairichting! U kunt aan de linkerkant van de pagina de filters gebruiken om tot de juiste keuze te komen. Ook de technische tekeningen zijn een zeer betrouwbare keuzehulp. (linksonder)


Verschillende kwaliteiten spiegels

In ons assortiment spiegels hebben we een groot aanbod van diverse merken. Het verschil in kwaliteit zit vaak in de gebruikte materialen chroom en kunststof. Fabrieksoriginele zijn altijd de beste spiegels, maar ook veruit de duurste. Spiegels van een B-kwaliteit zullen eerder gaan roesten en zullen wellicht ook eerder afbreken wanneer de scooter omvalt. Spiegels die we waarderen als A-kwaliteit zitten qua afwerkingsniveau het dichtst tegen de originele aan.

Let goed op de draairichting van het schroefdraad van je spiegel, draai de spiegel aan met gevoel en precisie. Ook is het raadzaam de spiegels bij montage te voorzien van kopervet, daardoor kunnen ze nooit extreem vast gaan zitten zodat ze bij het eventueel vervangen niet afbreken.