• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor China VX50 / Riva

Klik hier op de juiste uitvoering van de Benda China VX50 / Riva waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de China VX50 / Riva geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele China VX50 / Riva delen passen natuurlijk het beste. 

China VX50 / Riva

Onderdelen voor China Classic LX

De China Classic LX is een echte Vespa look-a-like. Deze Chinese scooter is uitgerust met de GY6 motor. De China Classis LX is veel scooter voor weinig geld. Deze scooter heeft een 4-takt motorblok waardoor de China Classic LX erg zuinig en stil in gebruik is. Daarnaast is de China Classis LX een leuke scooter om op gezien te worden. Hierdoor natuurlijk uitermate geschikt om met mooi weer te toeren maar ook voor woon-werkverkeer, naar school of boodschappen doen is de Classis LX een echte blikvanger.

Onderdelen zoeken via tekeningen

Bovenstaand ziet u de modellen van het type China Classic LX waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen en accessoires voor uw China Classic LX. De Classic LX scooter is een Chinese imitatie van bijvoorbeeld Sym of Mion, hierdoor zijn deze China scooters wat onderhoud gevoelig en is het van belang dat u tijdig onderhoud pleegt. Zandri biedt u dan ook het volledige assortiment aan onderdelen aan zodat u daar in ieder geval in voorzien bent! Bij vragen over onderdelen kunnen wij u altijd telefonisch of per e-mail van dienst zijn.

Onderdelen en accessoires


Zoals hierboven benoemd zijn er voor de China Classic LX scooter een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.