• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor China Jet Ten

Klik hier op de juiste uitvoering van de China Jet Ten scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de China Jet Ten geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele China Jet Ten delen passen natuurlijk het beste. 

China Jet Ten

Onderdelen voor China Jet Ten

De China Jet Ten is een 4-takt stadsscooter. Het motorblok is van het type GY6; zuinig en stil. Onder de buddy heeft de China Jet Ten ruim voldoende bergruimte. Door de ruime zitting is de Jet Ten zeer geschikt om een passagier te vervoeren. In de China Jet Ten kan gewoon Euro 95 getankt worden. Zoals eerder benoemd is de scooter qua berg- en zitruimte ''ruim'' te noemen. Hierdoor is de China Jet Ten ook uitermate geschikt voor het ''car'' poolen voor woon-werkverkeer of het doen van boodschappen.

Hoe zoekt u onderdelen voor uw China Jet Ten scooter?


Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Jet Ten scooter leveren. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw China Jet Ten scooter. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Onderdelen en accessoires Jet Ten


Voor alle verschillende types China scooter zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter.