• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Generic Cracker 45km

Klik hier op de juiste uitvoering van de Generic Cracker 45km scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Generic Cracker 45km geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Generic Cracker 45km delen passen natuurlijk het beste. 

Generic Cracker 45km

Onderdelen voor de Generic Cracker scooter


De Generic Cracker is een sportieve stadsscooter. De Cracker is verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en in een 45 km/u uitvoering. Met de Cracker heeft Generic een betrouwbare scooter geleverd voor een nette prijs. De Cracker wordt aangedreven door een tweetakt motor. De zitting van de Cracker is groot genoeg om een passagier mee te nemen dus ideaal voor carpool doeleinden. Doordat de Cracker wordt aangeboden in twee verschillende snelheidsmogelijkheden is deze scooter gewild onder een grote doelgroep.

Onderdelen zoeken via tekeningen


Bovenstaand ziet u de verschillende modellen van de Generic Cracker scooter waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Generic scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Generic scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Mocht u er ondanks de zoekmogelijkheden niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.