• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Generic Ideo 25km

Klik hier op de juiste uitvoering van de Generic Ideo 25km scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Generic Ideo 25km geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Generic Ideo 25km delen passen natuurlijk het beste. 

Generic Ideo 25km

Onderdelen voor de Generic Ideo scooter


De Generic Ideo is een futuristische sportscooter. Deze Ideo is zowel verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering als in een 45 km/u uitvoering. Hierdoor is deze Generic toegankelijk voor een erg grote doelgroep. Doordat de Generis Ideo is uitgerust met vele extra's is deze scooter erg gewild. Te denken aan het fraaie design met koplampen van helder glas, roestvrijstalen uitlaat en lichtmetalen velgen. Daarnaast optimaal comfort door de uitklapbare voetsteunen voor de tweede passagier.

Onderdelen zoeken via tekeningen


Bovenstaand ziet u de verschillende modellen van de Generic Ideo scooter waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Generic scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Generic scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Mocht u er ondanks de zoekmogelijkheden niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.