• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Generic Roc 45km

Klik hier op de juiste uitvoering van de Generic Roc 45km scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Generic Roc 45km geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Generic Roc 45km delen passen natuurlijk het beste. 

Generic Roc 45km

Onderdelen voor de Generic Roc scooter


De Generic Roc is een eigenzinnige stadsscooter met een sport-uitstraling. Deze Roc is zowel verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering als in een 45 km/u uitvoering. De Roc scooter heeft recent een vernieuwing ondergaan en is nu sneller, moderner en ook nog eens aantrekkelijker geprijsd dan voor de vernieuwing. Deze Generic is voorzien van een roestvrijstalen uitlaat, geïntegreerde voetsteunen en een windscherm. Door de voetsteunen is deze Roc uitermate geschikt om een passagier te vervoeren. Generic heeft echt een verfrissende wind door de scooterbranche geblazen met scooters die voorzien zijn van strakke lijnen en hippe looks.

Onderdelen zoeken via tekeningen


Bovenstaand ziet u de verschillende modellen van de Generic Roc scooter waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Generic scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Generic scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Mocht u er ondanks de zoekmogelijkheden niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.