• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Generic Xor 45km

Klik hier op de juiste uitvoering van de Generic Xor 45km scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Generic Xor 45km geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Generic Xor 45km delen passen natuurlijk het beste. 

Generic Xor 45km

Onderdelen voor de Generic Xor scooter


De Generic Xor is een scooter met een sportief design. Deze Xor is zowel verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering als in een 45 km/u uitvoering. Deze scooter is voorzien van rechte lijnen en het wijde stuur geeft een extra dimensie tijdens het rijden. Een fijne scooter die zorgt voor een optimaal rijplezier. Generic heeft echt een verfrissende wind door de scooterbranche geblazen met scooters die voorzien zijn van strakke lijnen en hippe looks.

Onderdelen zoeken via tekeningen


Bovenstaand ziet u de verschillende modellen van de Generic Xor scooter waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Generic scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Generic scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Mocht u er ondanks de zoekmogelijkheden niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.