• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor IVA scooter

Klik hieronder op het type IVA scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw IVA scooter past.
Het scootermerk IVA is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Deze scooters zijn redelijk zuinig en worden meestal verkocht met een garantietermijn van 1 jaar. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

IVA

Wat doet IVA met zijn scooters?

IVA scooters heb je in veel soorten en maten, van trendy, retro scooters (zoals bijvoorbeeld de Vespa retro scooters) en in de stijl van de Peugeot Speedfight bijvoorbeeld, dus het wat sportievere segment. Wat IVA zo onderscheidt van de rest zijn de lage prijzen. IVA scooters hebben tevens een zuinige viertakt motor, wat ze goedkoop maakt in het dagelijks gebruik. Vaak zit er wel meer onderhoud aan een goedkope scooter.

Onderdelen van de IVA scooters

En omdat er meer onderhoud aan deze scooters zit, ziet u bovenstaand de verschillende types van de IVA scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw IVA scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types IVA scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.