• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Kymco Activ 4-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco Activ 4-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco Activ 4-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco Activ 4-takt

Kymco Activ 4 takt.

De Kymco Activ 4T 50 is al jaren een wereldtopper. Deze kymco activ is in Azië één van de meest verkochte scooters. Dat zegt natuurlijk alles over de betrouwbaarheid van de Kymco Activ. Deze Kymco is een semi-automaat, dat wil zeggen dat je kunt schakelen middels een versnellingsbak. De Activ wordt gekenmerkt dat Kymco zonder koppelingshendel werkt. Deze 4-takt scooter met grote wielen is redelijk uniek. Omdat deze zo uniek is kan het lastig zijn om hier onderdelen voor te vinden, daarom hebben wij bij Zandri voor u een duidelijk overzicht gemaakt met snel en gemakkelijk te vinden onderdelen. Door middel van technische tekeningen kunt u snel zien welk onderdeel u nodig heeft, zelf als u de naam niet weet!

Technische tekeningen van de Kymco Activ

Middels onze technische tekeneningen kunt u nauwkeurig bekijken wat u nodig heeft voor uw Kymco Activ 4 takt. Elk gedetailleerd onderdeel is te bestellen en leveren wij u razendsnel. Ook kunt u bij ons terecht voor replica vervangingsdelen in ons uitgebreid assortiment.

Kymco onderdelen

Naast de technische tekeningen voor de Kymco Activ hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

Accessoires voor de Kymco Activ

Hoe fijn is het om uw Kymco Activ uit te breiden met de meest efficiente accessoires? Het maakt uw scooterrit nog aangenamer! Denk hierbij aan bijvoorbeeld een windscherm, zodat er geen wind en insekten in uw gezicht komen. Vul dit aan met een zeer comfortabel regenpak van Tucano Urbano of een warme jas en u kunt uw scooter het gehele jaar gebruiken. Wij hebben dus niet alleen alle denkbare onderdelen, maar ook alle denkbare accessoires voor uw scooter, zoals: