• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor de Kymco Dink AC 2-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco Dink AC 2-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco Dink AC 2-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco Dink AC 2-takt

Onderdelen voor uw Kymco Dink.

Makkelijk en snel onderdelen vinden voor uw Kymco Dink AC (Air cooled)? Wij hebben door middel van technische tekeningen een mooi een duidelijk overzicht voor u gecreëerd. Dus voor onderdelen voor uw Kymco Dink kunt u altijd bij Zandri terecht. Originele onderdelen van Kymco, die gemakkelijk en snel te vinden zijn. Natuurlijk leveren wij ook uit voorraad replica vervangingsonderdelen. Bij Zandri vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk vindt wat u nodig heeft en als u dit gevonden heeft dit natuurlijk voor een gunstige prijs kunt bestellen.

Over de Kymco Dink Air cooled

De Kymco Dink air cooled 2-takt is een ruime 2-persoons tourscooter. Doordat de zitpositie en de bagageruimte goed en ruim zijn, is de Kymco Dink een van de meest verkochte scooters ter wereld! Ook grote personen kunnen rekenen op en goede zit. De 2 takt aircooled motor is betrouwbaar. Let wel op om het oliepompasje goed in te vetten bij elke servicebeurt, dat wil bij een Kymco Dink nog wel eens een zwak punt zijn.

Accessoires voor Kymco Dink

Om uw Kymco Dink te personaliseren kunt u alle denkbare producten voor een scooter bij ons bestellen. Zoekt u een topkoffer? In alle maten, kleuren en vormen kunnen wij die snel leveren. Zo bent u voorzien van extra bagageruimte. Ook een windscherm is een prachtige aanvulling op uw Kymco Dink, zodat u niet meer in de wind zit en geen last meer hebt van insecten.

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco Dink hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan:

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!