• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor de Kymco Dink LC 2-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco Dink LC 2-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco Dink LC 2-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco Dink LC 2-takt

Kymco Dink LC

De Kymco Dink Liquid cooled 2 takt is snel en betrouwbaar. Het vloeistof gekoelde motorblok (LC) is krachtiger dan van zijn lucht gekoelde broer. Ook deze Dink is ruim in zowel zitpositie als bagageruimte. De Kymco Dink is uitermate geschikt voor tourritten, ook met twee personen.

Sleutelen aan uw Kymco Dink LC.

U kunt snel en gemakkelijk de onderdelen vinden die u nodig heeft. Allemaal zeer gemakkelijk en aan te klikken in een technische tekening, waardoor u tevens kunt opzoeken wat u precies nodig heeft. Tevens hebben wij voor als u wilt gaan sleutelen veel gereedschap. Dus bent u van plan om aan uw Kymco Dink te gaan sleutelen? Bij Zandri hebben wij heel veel losse onderdelen en accessoires voor u in een duidelijk overzicht gezet.

Accessoires voor de Kymco Dink

Voor deze Kymco Dink zijn er ook tal van accessoires om de scooterrit nog aangenamer te maken. Om een lange tourrit te maken heeft u misschien nog meer bagageruimte nodig. Wat denkt u dan van een topkoffer die u veilig kunt afsluiten met een slot. Als u warm en droog wilt blijven bekijk in onze shop de speciale kledinglijn. Ook hebben wij het grootste assortiment in sloten met de scherpste prijzen

Zelf monteren van uw Kymco Dink onderdeel?

Wanneer u een Kymco onderdeel heeft gekocht uit onze webshop en u komt er niet uit met de montage, neem dan gerust telefonisch contact op met onze montagehulplijn. U krijgt dan een ervaren Kymco monteur aan de telefoon. Wij helpen u graag verder!

Kymco onderdelen

Naast de technische tekeningen voor de Kymco Dink hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan:

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!