• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Kymco DJ 2-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco DJ 2-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco DJ 2-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco DJ 2-takt

Onderdeel nodig voor uw Kymco DJ?

Bent u opzoek naar onderdelen voor de Kymco DJ? Via onze technischetekeningen van de Kymco Dj vindt u makkelijk en snel de juiste onderdelen. Natuurlijk wilt u genieten van uw Kymco DJ en daar hoort ook onderhoud bij. Wanneer u onderdelen nodig hebt kunt u deze snel en makkelijk in onze shop bestellen. Uiteraard leveren wij ook replica vervangingsonderdelen. Wij leveren alles direct uit voorraad tegen de meest gunstige prijzen.

Over de Kymco DJ

De Kymco DJ-50 kwam in 1993 op de markt. De Kymco DJ-50 was betrouwbaar, compact, maar vooral ook snel. Het krachtige 2 takt motorblok zorgde voor een zeer snelle acceleratie, zeker in combinatie met het lage gewicht van de Kymco DJ-50. Ook heeft de Kymco DJ-50 een ruime bagageruimte onder de buddyseat.

Accessoires voor de Kymco DJ

Bent u de trotse eigenaar van een prachtige Kymco die zeer geschikt is om mee te gaan touren en voor langere ritten? Dan hebben wij naast de Kymco zelf nog heel veel mooie producten voor onderweg of thuis.Wij kunnen ervoor zorgen dat u alle seizoenen gebruik kunt maken van uw Kymco DJ. Zo hebben wij onder andere:

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco DJ hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan:

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!