• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Kymco New Sento 4-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco New Sento 4-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco New Sento 4-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco New Sento 4-takt

Makkelijk onderdelen vinden voor de Kymco New Sento?

Wilt u onderdelen vervangen aan uw Kymco New Sento? Bij Zandri bieden wij een groot assortiment originele Kymco onderdelen. Tevens hebben wij er voor gezorgd dat het wel overzichtelijk blijft en dat het onderdeel wat u zoekt snel en gemakkelijk gevonden kan worden door middel van onze technische tekeningen.

De Kymco New Sento

De Kymco New Sento 4-takt 50 i is een zuinige, compacte retro scooter. Het injectiesysteem maakt hem nog zuiniger, let wel op dat het systeem niet altijd feilloos werkt, doordat er vervuiling in de kleppen kan optreden. De Kymco New Sento heeft led verlichting in combinatie met een leuke retro uitstraling.

Accessoires voor uw New Sento.

Wij hebben voor de Kymco New Sento verschillende soorten accessoires. Met deze accessoires verfijnd u uw People nog meer! Accessoires die bijvoorbeeld bij uw New Sento passen zijn:

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco New Sento hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan:

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!