• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor NIU scooter

Klik hieronder op het type NIU scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw NIU scooter past.
Het elektrische scooter Merk NIU worden net als veel andere scooters ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

NIU

Onderdelen zoeken via tekeningen

onderstaand ziet u de verschillende type elektrische NIU scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw NIU.

Originele onderdelen en accessoires NIU

Alle originele NIU onderdelen worden geleverd via NIU dealer; Sanders Tweewielers uit Groesbeek.

Kwaliteit door de juiste partners De Niu is een elektrische scooter van de beste kwaliteit en wordt ook wel de Tesla op 2 wielen genoemd! De kwaliteit van Niu is onder andere te danken aan Bosch die voor de motor zorgt en Panasonic die verantwoordelijk is voor de accu. Altijd verbonden Niu is een slimme scooter die verbonden kan worden met bijvoorbeeld een smartphone. Hierdoor ben je continu binnen handbereik van allerlei informatie over jou scooter. Denk hierbij aan informatie zoals waar de scooter zich bevindt of hoeveel batterij de scooter nog heeft. Niu is een relatief nieuwe speler op de scootermarkt maar is nu al marktleider op het gebied van elektrische scooters.