• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Peugeot New VivaCity

Klik hier op de juiste uitvoering van de Peugeot New VivaCity scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Peugeot New VivaCity geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Peugeot New VivaCity delen passen natuurlijk het beste. 

Peugeot New VivaCity

Onderdelen voor Peugeot New Vivacity


De Peugeot New Vivacity is in een 2-takt en 4-takt versie aan te schaffen. Deze Vivacity is zeer ruim en heeft een dubbele bagageruimte onder de buddyset en achter het voorfront. Deze Peugeot heeft prima rij-eigenschappen. Over de betrouwbaarheid van vooral de 4-takt (GY6) zijn de meningen verdeeld.

Onderdelen Peugeot New Vivacity via technische tekening


Om uw Peugeot New Vivacity optimaal te onderhouden heeft u af en toe onderdelen nodig. Hierboven hebben wij de verschillende modellen van de Vivacity scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw type Peugeot scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Peugeot scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Mocht u er onverhoopt niet uitkomen in uw zoektocht dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!