• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen zoeken via de tekeningen van Santini

Klik hieronder op het type Santini scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u besteld ook op uw Santini scooter past.  Hier ziet u alle verschillende types van de Santini scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. 

Santini

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Santini scooter?

Het onderhouden en vervangen van onderdelen is erg belangrijk. Maar hoe zoekt u uw onderdelen? Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Santini scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Santini scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.