• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor SYM Jet Euro X

Klik hier op de juiste uitvoering van de SYM Jet Euro X scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de SYM Jet Euro X geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele SYM Jet Euro X delen passen natuurlijk het beste. 

Sym Jet Euro-X

De Sym Jet Euro - X scooter

De Sym Jet Euro - X is een sportieve stadssctooter. De Jet Euro-X wordt geleverd met een krachtige 2-takt motor. Het is een scooter met sportieve looks maar ook zeker met een sportief rijgedrag. De Sym Jet EuroX is ook geschikt voor de wat grotere mensen. De zitpositie van de Jet is in combinatie met het stuur is uitstekend!

Wilt u uw Sym Jet Euro-X ook goed onderhouden of stylen? Dat kan met onderdelen van Zandri!

Onderdelen Jet Euro-X zoeken via tekeningen

Hierboven ziet u de verschillende modellen van de Jet Euro - X scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Originele of universele onderdelen

Zandri biedt u originele en universele onderdelen aan voor uw Sym scooter. De universele onderdelen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Zandri kan u geen garantie bieden dat de kleurstelling van de universele kap delen exact hetzelfde zijn als de originele delen op uw scooter. De kleur kan namelijk soms wat afwijken.