• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Tomos Flexer

Klik hier op de juiste uitvoering van de Tomos Flexer waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Tomos Flexer geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Tomos delen passen natuurlijk het beste. 

Tomos Flexer

Onderdelen voor uw Tomos Flexer.


De Tomos Flexer is een Tomos met een robuust buisframe. Deze Tomos is uitgerust met een beproefde 2-takt motor. Sommige Tomos Flexers hebben een aparte olietank en andere Flexers rijden op mengsmering. Een no-nonsense brommer of snorfiets voor jarenlang rijplezier!

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Tomos Flexer?


Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Tomos Flexer everen. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Tomos Flexer!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Tomos snor-en bromfietsen zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.