• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Tomos Standard oud/nieuw model

Klik hier op de Tomos Standaard waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. In de afbeeldingen zie je zowel de Tomos oude type ,dunne voorvork in de kleur van de brommer. Ook het nieuwe type Tomos Standard met dikke voorvork en grijze onderpoten vindt je in deze tekeningen. Tevens vindt je de Tomos standard E-start en de tomos Standard XL; met olietank. de  De technische tekeningen van de Tomos Standaard geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Tomos delen zijn vrijwel niet meer verkrijgbaar; aangezien het merk failliet is! 

 

Tomos Standaard

De Tomos Standaard 

 

De Tomos Standaard is er met - en zonder olietank. De Tomos Standaard op mengsmering, zonder olietank is absoluut de meest verkochte Tomos. Een no-nonsense snorbrommer met kilometerteller. zonder elektrische starter. De Standaard versie van Tomos is al jarenlang een regelrechte verkoop-hit!

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Tomos Standaard?

 

Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Tomos Standaard leveren. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Tomos Standaard!

Onderdelen en accessoires

 

Voor alle verschillende types Tomos snor-en bromfietsen zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.