• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen zoeken via de tekeningen van Znen

Klik hieronder op het type Znen scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u besteld ook op uw Znen scooter past.  Hier ziet u alle verschillende types van de Znen scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. 

Znen

Allerlei onderdelen voor uw Znen scooter?

Znen is een wat onbekender scootermerk in Nederland. Het is wel langzaam aan het groeien in bekendheid. Deze scooters zijn uitgerust met een Chinees viertakt motorblok. Wees zuinig op uw tweewieler en let op uw slijtage-gevoelige onderdelen!

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Znen scooter?

Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Znen scooter leveren. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Znen scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Znen scooter zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.