• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Varioringen

Moderne scooters worden vaak begrensd met een varioring (ook wel begrensring genoemd) die ervoor zorgt dat de poelieschijven in de variateur niet helemaal naar elkaar toe kunnen komen. Dit zorgt voor een begrenzing van de maximale snelheid van de scooter. Wij hebben varioringen in verschillende soorten en maten. Zo vind je altijd de juiste varioring voor jouw scooter.

Varioringen
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 52

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Rooster Lijst

Producten 1-30 van 52

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Welke varioring heb ik nodig?

Vraag jij je af, welke varioring heb ik nodig? Naast losse varioringen, hebben wij bij Zandri ook varioringen sets. Deze varioringen set is speciaal samengesteld, omdat vaak niet bekend is welke dikte van de ring precies benodigd is om een bepaalde maximum snelheid te behalen. Met deze varioringen sets kun je dat uitproberen door verschillende ringen uit te proberen. Zo vind je de geschikte varioring voor de Piaggio Zip, Vespa, Kymco of een Chinese scooter. Hoe dikker de varioring des te meer wordt de variateur begrensd.

Varioring Piaggio

Zoals hierboven beschreven, hebben wij voor de Piaggio Zip en overige Piaggio modellen, onder andere varioring sets. Naast deze sets leveren hebben wij ook de losse ringen in het assortiment. Ook voor alles Zip onderdelen en accessoires ben je bij Zandri op het juiste adres.

Varioring Chinese scooter

Als eigenaar van de Chinese scooter, wil je natuurlijk het uiterste uit je scooter halen. Helaas wordt dit in Nederland beperkt door o.a. de varioring. Gelukkig heeft Zandi voor het GY6 motorblok ringen om je scooter net iets harder te laten lopen. Het GY6 motorblok wordt verreweg het meest gebruikt in de Aziatische modellen. Denk hierbij aan AGM, Kymco en Sym. Hier heeft Zandri ook alle onderdelen en accessoires voor. Deze kun je dus gemakkelijk mee bestellen wanneer je in onze shop de varioring koopt. Zandri heeft naast een groot assortiment scooter onderdelen ook nog eens een snelle levering!