• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor uw Peugeot 103

Het kan lastig zijn om onderdelen te vinden voor uw Peugeot 103 en zelf als u ze kunt vinden, staan ze vaak slecht geordend. Bij Zandri vinden wij het belangrijk dat u, op een zo snel mogelijke manier, de producten vindt die u nodig heeft. Daarom vindt u in de bovenstaande rubrieken een overzichtelijke pagina met daarin onderverdeeld de producten voor een Peugeot 103. Elk van deze producten past prima op uw Peugeot 103.

Peugeot 103 motorblokdelen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Peugeot 103

De Peugeot 103 is geproduceerd vanaf 1971. En staat er bekend om dat hij gemakkelijk te repareren is. Een licht luchtgekoeld 2 takt motorblok met automatische transmissie dreef de Peugeot 103 aan. De centrifugaal koppeling was qua acceleratie niet de snelste, maar wel degelijk. De Peugeot 103 werd betitteld als een damesbrommer. De Peugeot 103 was de tegenhanger van de Puch Maxi. Ook de Peugeot 103 is zeer betrouwbaar en degelijk gebouwd. Tevens is het uiterlijk van de 103 in de loop der jaren op basis van hetzelfde frame sterk gewijzigd. Er zijn bijvoorbeeld een aantal verschillende voorvorken, spatborden, koplampen en achterlichten toegepast.

De geschiedenis van uw old timer

Bij oudere modellen scooters/brommers is de geschiedenis vaak een van de belangrijkste dingen. Bij Zandri vinden wij het belangrijk dat u vindt wat u zoekt, en daarom kunt u hier de geschiedenis van Peugeot in het algemeen bekijken. Hiermee krijgt u nog een beter idee van de bouwjaren en de redenen waarmee Peugeot deze scooters heeft gebouwd. Maar het belangrijkste blijft toch de herinneringen die u heeft bij de Peugeot 103.