• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen Suzuki TSX

Originele of vervangings-onderdelen voor uw Suzuki TSX vindt u hier in een duidelijk overzicht. Goed passende onderdelen voor een TSX kunnen moeilijk te vinden zijn, daarom hebben wij ze overzichtelijk bij elkaar gezet. U kiest hierboven de rubriek die u nodig denkt te hebben en daar vindt u een overzicht van alle producten die passen op de Suzuki TSX.

Suzuki TSX slijtagedelen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 44

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Geschiedenis van de Suzuki TSX

De Suzuki TSX is een klassieker in spé. De Suzuki TSX is een schakelbrommer met maar liefst 5 versnellingen. Deze Suzuki was een directe concurrent van de Honda MT en de Yamaha DT. De Suzuki TSX is qua bouw echter sterker dan de Honda of de Yamaha. De meeste TSX’en zijn verkocht tussen 1984 en 2000. De Suzuki TSX is uitgerust met een 2-takt luchtgekoeld motorblok met een 14 mm carburateur. De kickstarter zorgt voor het onvervalste 2-takt geluid. De wielmaat was voor die tijd een voorloper; een 21 inch voorwiel met een 2.50 bandenmaat en een achterwiel 18 inch met een 3.00 achterband. De Suzuki TSX is uitgerust met twee trommelremmen. Ook voor de Suzuki TSX geldt dat de waarde alsmaar blijft stijgen.

Sleutelen aan oldtimers

Naast bovenstaande onderdelen hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires en toebehoren die wellicht nuttig zijn tijdens het sleutelen aan of rijden op uw Suzuki:

Klassieke bromfiets onderdelen

Passie voor motoren en sleutelen is iets wat we met u gemeen hebben, we hebben dan ook met de grootst mogelijke zorg deze rubriek samengesteld. Mocht u onverhoopt uw beoogde artikel niet kunnen vinden neem dan gerust contact met ons op. Wij zoeken graag even mee en kijken anders of wij dat artikel voor u kunnen bestellen.