• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor Vespa scooter

Klik hieronder op het type Vespa scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw Vespa scooter past.
Vespa heeft voor zijn enorm betrouwbare scooters een uitgebreide kleurkeuze. Ook zijn er natuurlijk vele modellen te verkrijgen, sommigen zowel in tweetakt als in viertakt uitvoering. Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Vespa scooter leveren.

Vespa

Onderdelen voor uw Vespa scooter!

Vespa, Vespa, Vespa, je ziet bijna niet anders meer. Vespa heeft voor zijn enorm betrouwbare scooters een uitgebreide kleurkeuze. Ook zijn er natuurlijk vele modellen te verkrijgen, sommigen zowel in tweetakt als in viertakt uitvoering. Vespa heeft bijna teveel keus! Of u nu een scooter wilt voor dagelijks gebruik of om te toeren in het weekend. Bij Vespa haalt u de scooter, maar bij Zandri bent u aan het juiste adres voor onderdelen! Of het nu de Vespa LX, de Vespa S, de Vespa Primavera, de Vespa Sprint of de Vespa LXV is. Wij hebben alles wat u nodig heeft!

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Vespa scooter?

Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Vespa scooter leveren. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Vespa scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Vespa scooter zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.