• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kappenset binnenzijde

Met een nieuwe kappenset aan de binnenzijde is uw scooter of brommer weer helemaal netjes. U kunt de buiten beplating van uw scooter vervangen zodat deze er totaal anders uit ziet. Ook kunt u bepaalde delen vervangen, zoals voorfronten, de luchthappers of de onderspoiler, bijvoorbeeld vanwege een beschadiging. maar zonder als je het plaatwerk aan de binnenzijde niet vervangt dan is je scooter niet helemaal af.

Kappenset binnenzijde
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kappenset van de beste merken

Om plaatwerk of kappenset voor de binnenzijde van een scooter te vervangen dient u exact het juiste type te gebruiken. Niet alleen moet de vorm exact passen, ook de kleur moet gelijk zijn als u de kap wilt monteren naast bestaand plaatwerk. Daarom levert Zandri naast de universele ook originele kappensets voor Yamaha, Peugeot, Piaggio en nog veel meer merken aan. Kunt u de juiste plaatwerkset niet vinden? Neem dan contact op met onze servicehulplijn dan zorgen wij ervoor dat u altijd het juiste besteld.

Het bestellen van kappenset binnenzijde

Voordat u een kappenset bestelt, moet u onder meer hierop letten:
- merk en type van uw scooter of brommer
- heeft uw scooter of brommer de originele kleur?
- wilt u speciale plaatwerkonderdelen toevoegen?
- vergeet niet om toebehoren en bevestigingsmateriaal bij te bestellen.

Levering kappenset binnenzijde

Wilt u uw kappenset of plaatwerk onderdeel snel hebben? Wij hebben vrijwel alle modellen op voorraad. Bestel vandaag voor 11.00 uur een kappenset en u heeft het morgen in huis. Wilt u uw scooter helemaal mooi afwerken? Kijk dan bij Optical styling en gadgets.

Mocht u nu toch tegen problemen aanlopen tijdens de montage dan kunt u contact opnemen met onze montagehulplijn of onze montage filmpjes bekijken.