• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor Baotian scooter

Klik hieronder op het type Baotian scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw Baotian scooter past.
Het scootermerk Baotian is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Deze scooters zijn redelijk zuinig en worden meestal verkocht met een garantietermijn van 1 jaar. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Baotian

U zoekt onderdelen voor uw Baotian scooter?

Klik hieronder op het type Baotian scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire op uw Baotian scooter past.
Baotian is al een tijdje actief op de Nederlandse markt, maar wordt nu steeds populairder. Deze scooters zijn zuinige viertakt scooters en worden steeds meer verkocht in Nederland. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, naar school, de boodschappen of om lekker te kunnen rijden in het weekend.

Onderdelen zoeken via de tekeningen

Hierboven ziet u de verschillende types van de Baotian scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Baotian scooter.

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Baotian scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Op deze pagina ziet u de verschillende types van de Baotian scooters. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.