• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Baotian Speedy / BT49QT-9R1

Klik hier op de juiste uitvoering van de Baotian Speedy / BT49QT-9R1 scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Baotian Speedy / BT49QT-9R1 geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Baotian Speedy / BT49QT-9R1 delen passen natuurlijk het beste. 

Baotian Speedy / BT49QT-9R1

Zoekt u onderdelen voor uw Baotian Speedy scooter?


De Baotian Speedy scooter is een no-nonsense 4-takt scooter. Deze motor is zuinig en stil. Door zijn relatief grote wielen is de wegligging prima te noemen. De naam ''Speedy'' doet zijn sportieve uiterlijk eer aan en daarnaast heeft deze Baotian ruime opbergmogelijkheden. De motor van de Boatian Speedy is van het type GY6.

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Baotian Speedy scooter?


Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Baotian scooter leveren. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Baotian scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Baotian scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.

v