• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor Berini scooter

Klik hieronder op het type Berini scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw Berini scooter past.
Het scootermerk Berini is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Deze scooters zijn redelijk zuinig en worden meestal verkocht met een garantietermijn van 1 jaar. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Berini

Onderdelen Berini scooters

Klik hieronder op het type Berini scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u besteld ook op uw chinese Berini scooter past. Het verhaal van Berini begint in December 1949 in Den Haag met de eerste onthulling van 'het eitje'. Drie medewerkers van de Firma HNG ontworpen een hulpmotor die met een rol het voorwiel van een fiets aan kon drijven.

Hoe begon de Berini scooter?

‘’Het eitje’’ is ontworpen door Bernhard Neumann, Rinus Bruynzeel en Nico Groenendijk, zo kwam de naam Berini tot stand. De eerste 2 letters van hun voornamen. Dit is over vele jaren richting de scooter gegroeid! Van een eitje naar een volwaardige scooter. Net als veel andere scooters worden Berini scooters gebruikt voor woon-werkverkeer, naar school, de boodschappen of gewoon even te kunnen toeren in het weekend.

Hierboven ziet u de verschillende types van de Berini scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Als u op deze manier onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw vertrouwde Berini scooter.

Onderdelen en andere accessoires

Voor de verschillende types Berini scooters zijn vele onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Op deze pagina ziet u de verschillende types van de Berini scooters. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.