• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Berini Speedy

Klik hier op de juiste uitvoering van de Berini Speedy scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Berini Speedy geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Berini Speedy delen passen natuurlijk het beste. 

Berini Speedy

Onderdelen voor uw Berini Speedy

De Berini Speedy is een sportieve 4-takt scooter met Chinese roots. De Berini Speedy is een relatief ruimte scooter, die is uitgerust met een GY-6 motorblok. Door de sportieve looks van deze Berini scooter, is dit model ook erg gewild onder jongeren.

Onderdelen Speedy zoeken via tekeningen

Wanneer u onderdelen nodig heeft voor het onderhoud of aanpassingen aan uw Berini Speedy scooter, bent u bij Zandri aan het juiste adres! Hierboven ziet u de verschillende types van de Berini Speedy scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Originele of universele onderdelen

Zandri biedt u originele en universele onderdelen aan. De universele onderdelen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Zandri kan u geen garantie bieden dat de kleurstelling van de universele kapdelen exact hetzelfde zijn als de originele delen op uw scooter. De kleur kan namelijk soms wat afwijken.