• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor BTC scooter

Klik hieronder op het type BTC scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw BTC scooter past.
Het scootermerk BTC is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Deze scooters zijn redelijk zuinig en worden meestal verkocht met een garantietermijn van 1 jaar. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

BTC

Over de BTC scooters

BTC houdt zich al 10 jaar bezig met de in-en export van verschillende merken scooters, zoals Baotian, Fosti, Lintex en Znen. Ook heeft BTC al ruim 10 jaar zijn eigen scooterlijn. Deze lijn bestaat uit scooters die geschikt zijn voor iederen die scooter zou willen rijden. Er is keuze uit verschillende soorten scooters, van sportief tot retro. Net als veel andere scooters worden BTC scooters nu gebruikt voor woon-werkverkeer, naar school, de boodschappen of gewoon even te kunnen toeren in het weekend.

Onderdelen en andere accessoires

Voor de verschillende types BTC scooters zijn vele onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Op deze pagina ziet u de verschillende types van de BTC scooters. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.