• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor BTC Jet

Klik hier op de juiste uitvoering van de BTC Jet waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de BTC Jet geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele BTC delen passen natuurlijk het beste. 

BTC Jet

Onderdelen voor BTC Jet

De BTC Jet is een Chinese stadsscooter. De Jet is uitgerust met een 4 takt GY6 motorblok, waardoor u Euro loodvrij kunt tanken. De BTC Jet is zuinig en stil en heeft een ruime bagageruimte onder de buddyseat. De BTC Jet is dan ook zeer geschikt voor het doen van boodschappen of voor woon- en werkverkeer.

Onderdelen Jet zoeken via technische tekening

Bovenstaand ziet u de modellen van het type BTC Jet waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u op deze manier onderdelen zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen en accessoires voor uw Jet. Bij vragen over onderdelen kunnen wij u altijd telefonisch of per e-mail van dienst zijn.

Onderdelen en andere accessoires


Voor de verschillende types BTC scooters zijn vele onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Op deze pagina ziet u de verschillende types van de BTC scooters. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.