• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor Giantco

Klik hieronder op het type Giantco scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u koopt op uw Giantco scooter past.
Het scootermerk Giantco is al heel wat jaren actief op de Nederlandse markt. Deze scooters zijn redelijk zuinig en worden meestal verkocht met een garantietermijn van 1 jaar. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Giantco

Over de Giantco scooter

De Giantco scooters hebben een retro uiterlijk, wat veel lijkt op de Sym en Vespa modellen. Ook heeft Giantco andere scooters, welke meer in het sportieve segment vallen. Deze scooters zijn ook uitgevoerd met viertakt motoren, wat ze goedkoop maakt om te rijden. De viertakt motoren verbruiken een stuk minder brandstof dan de tweetakt motoren en de slijtage is een stuk minder. Net als veel andere scooters wordt dit merk scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Onderdelen zoeken via tekeningen

Bovenstaand ziet u de verschillende types van de Giantco scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Giantco scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Giantco scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.