• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Giantco Sprint

Klik hier op de juiste uitvoering van de Giantco Sprint scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Giantco Sprint geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De Giantco Sprint delen passen natuurlijk het beste. 

Giantco Sprint

Over de Giantco Sprint scooter


Giantco levert retro scooters en scooters welke meer in het sportieve segment vallen. Zoals de Giantco Sprint die uitgevoerd is met viertakt motoren, wat ze goedkoop maakt om te rijden. De viertakt motoren verbruiken een stuk minder brandstof dan de tweetakt motoren en daarnaast is ook de slijtage is een stuk minder. De Giantco Sprint is met zijn GY6 motor een compacte stadsscooter.

Onderdelen zoeken via tekeningen


Bovenstaand ziet u de verschillende modellen van de Giantco Sprint scooter waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Giantco Sprint scooter!

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Giantco scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.