• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Kymco Like 4-takt

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco Like 4-takt waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco Like 4-takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Kymco delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco Like

Zijn er accessoires voor de Kymco Like?

Wij hebben voor de Kymco Like verschillende soorten accessoires. Met deze accessoires verfijnd u uw Kymco Like nog meer! Accessoires die bijvoorbeeld bij uw Like passen zijn:

Tevens hebben wij bijvoorbeeld voor de montage en de pasvorm van de meeste van deze accessoires een video of hulpmiddel beschikbaar op onze website. Daarnaast hebben wij voor de bescherming van de kappen van uw Kymco Like ook nog verschillende accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voor- of achter valbeugels. Voor de bevestiging van deze accessoires hebben wij ook nog verschillende producten.

Gemakkelijk en snel onderdelen voor uw Kymco Like.

De Kymco Like 4 takt is een schitterende retroscooter van Kymco. Al jaren lang wordt deze tijdloze Kymco zeer goed verkocht. De zitpositie op de Like 4-takt is voor zowel bestuurder als duopassagier prima; mede door voetrusten voor de passagier. De bagageruimte is redelijk ruim. Het 4-takt motorblok van de Kymco Like is stil en vooral ook zuinig. Tevens is het uiterlijk van de Kymco Like een echte eyecatcher. Bij Zandri vinden wij het belangrijk dat u zo snel mogelijk vindt wat u zoekt. Dit proberen wij op verschillende manieren te bereiken. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gestructureerde website, waarin alles binnen een aantal klikken te vinden is. Daarnaast hebben wij deze technische tekeningen toegevoegd, zodat het nog gemakkelijker wordt voor u om het onderdeel dat u zoekt te vinden. Zelfs met montage bieden wij hulp via montage video’s en als u daarna nog vragen heeft kunt u altijd de technische hulplijn bellen.

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco Activ hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan:

Mocht u uw onderdeel toch niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag!