• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Lintex HT50QT-39

Klik hier op de juiste uitvoering van de Lintex HT50QT-39 scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Lintex HT50QT-39 geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Lintex HT50QT-39 delen passen natuurlijk het beste. 

Lintex HT50QT-39

Onderdelen voor de Lintex HT50QT-39

De Lintex HT50QT-39 is een compacte viertakt stadsscooter. De Lintex QT-39 is voorzien van een Chinese GY-6 motor. De bagageruimte van deze Lintex bevind zicht onder de buddy.

Onderdelen zoeken via tekeningen

De Lintex HT50QT-39 viertakt motoren verbruiken een stuk minder brandstof dan de tweetakt motoren en de slijtage is een stuk minder. Ze zijn wel erg gevoelig, er zit vaak wat meer onderhoud aan een goedkopere scooter.

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Lintex HT50QT-39 scooter?


Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Lintex HT50QT-39 scooter leveren. Kies eerst uw uw model en bekijk dan de technische tekening die u nodig heeft. Vanuit de tekening kunt u onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw HT50QT-39

Onderdelen en accessoires


Voor alle verschillende types Lintex scooter zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Daarbij kunt u ook nog kiezen tussen originele en universele onderdelen en accessoires.