• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Wat doet Lintex precies?

Lintex scooters zijn stukken goedkoper dan de concurrentie op de markt. Ze zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel soorten en maten van Lintex scooters met een leuke keuze aan kleuren voor uw scooter! Ook zijn de Lintex scooters uitgerust met een viertakt motor, wat ze zuinig maakt in het dagelijks gebruik.

Lintex

Onderdelen van de Lintex scooters

Maar dat uw scooter zuinig is, wil niet zeggen dat u geen onderhoud aan uw scooter hebt. En daarom ziet u bovenstaand de verschillende types van de Lintex scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Lintex scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Lintex scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type Lintex scooter. Voor alle universele onderdelen kunt u zoeken in de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.