• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor de Piaggio Zip 2000 2-takt

Klik hier op de juiste kleur van de Piaggio Zip 2- takt scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Piaggio Zip 2- takt geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. Wij verkopen zowel originele Piaggio delen maar ook vervangings onderdelen dit staat bij elk product vermeld. Deze Zip is uitgevoerd met een tweetakt motor met gescheiden smeersysteem. U tankt Euro 95; een aparte olietank zit gemonteerd in de scooter.

Onderdelen Piaggio Zip 2000-2017 2-takt AC

Onderdelen voor uw Piaggio Zip 2000 2-takt via technische tekening

De Piaggio Zip 2- takt is een super betrouwbare scooter.  De Piaggio Zip 2takt is luchtgekoeld/air-cooled. De stuureigenschappen zijn zeer goed te noemen. Daarnaast is de er op deze compacte scooter ook voldoende ruimte voor grotere personen.

Onderhoud aan uw Piaggio Zip 2000 2-takt is natuurlijk erg belangrijk. Maar hoe zoekt u uw onderdelen? Kies hierboven eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Zip tweetakt!

Vragen?

Mocht u er niet uitkomen via de technische tekeningen dan kunnen we altijd telefonisch of per e-mail verder helpen.