• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen voor de Piaggio Zip

Zoek je Piaggio zip onderdelen? Klik hier op de juiste uitvoering van de Piaggio Zip scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De Piaggio Zip tekeningen geven u een duidelijk overzicht van de verschillende onderdelen en accessoires die passend zijn op de Zip scooter. Wij verkopen zowel originele Piaggio delen maar ook vervanging onderdelen, dit staat bij de producten vermeld. 

Piaggio Zip

Piaggio Zip onderdelen via technische tekening zoeken

De Piaggio Zip is een zeer populaire scooter. Ze worden gebruikt als scooters voor in de stad, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn. Voorzien van de extra zuinige 4-takt Piaggio motor voldoet de Piaggio Zip aan de strengste milieu eisen. De Piaggio heeft het zelfde motorblok als de Vespa maar de Zip 4-takt is een ideale scooter voor dagelijks gebruik. De viertakt motoren verbruiken een stuk minder brandstof dan de tweetakt motoren en de slijtage is een stuk minder.

Ruime keuze aan Zip onderdelen

Bezuinig niet op het onderhoud en elektrische delen. Net als veel andere scooters wordt deze Piaggio scooter ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren. Hierboven ziet u de verschillende types van de Piaggio Zip scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Piaggio Zip scooter onderdelen en accessoires

Voor de Piaggio Zip zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Zo hebben wij een uitgebreid origineel Piaggio onderdelen assortiment maar ook replica / vervanging onderdelen. Zandri heeft vrijwel ieder onderdeel dat leverbaar is voor de Zip scooter in het assortiment. Denk aan de Zip kappenset, losse kappen, verlichting, carburateur, banden, framedelen, kabels, uitlaat, windschermen, stickers, voorvork, startmotor en nog veel meer. Naast de Zip onderdelen hebben wij ook vakkundige kennis in huis om je te helpen bij het monteren van de producten. Bij de meeste artikelen hebben wij een montage video staan, om je stap-voor-stap te helpen bij het vervangen van het onderdeel.

Makkelijk Piaggio Zip onderdelen bestellen

Vanuit deze pagina kunt u gemakkelijk navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type Zip scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek. Wil je onderhoud gaan plegen aan je Piaggio scooter, dan hebben wij handige onderhoudspakketten. Deze pakketten bevatten alle losse onderdelen die je nodig hebt om je Zip scooter weer als nieuw te maken. Van Bougie tot de olie, deze pakketten bevatten alle onderdelen die je nodig hebt.