• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Puch Maxi

Klik hier op de juiste uitvoering van de Puch Maxi scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Puch Maxi geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Puch Maxi delen passen natuurlijk het beste. 

Technische tekeningen Puch Maxi

Onderdelen voor de Puch Maxi


De Puch Maxi is een echte brommer icoon. Dit is de meeste verkochte brommer aller tijde. De Puch maxi is vooral geproduceerd in de jaren zeventig en tachtig. Deze Oldtimer brommer is super betrouwbaar en rijdt (nog) steeds prima. De Puch Maxi; hele generaties hebben er prachtige herinneringen aan! Wij zijn bij Zandri dan ook erg blij dat wij alle gewenste onderdelen kunnen leveren voor uw trouwe ''vriend''.

Onderdelen voor uw Puch Maxi via technische tekening


Onderhoud aan uw Puch Maxi is natuurlijk erg belangrijk. Maar hoe zoekt u uw onderdelen? Kies hierboven eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Puch maxi!

Onderdelen en accessoires


Voor de Puch Maxi zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.