• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen zoeken via de tekeningen van Rover

Klik hieronder op het type Rover scooter waar u onderdelen voor zoekt. Zo weet u zeker dat het onderdeel of de accessoire dat u besteld ook op uw Rover scooter past.  Hier ziet u alle verschillende types van de Rover scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. 

Rover

Onderdelen voor uw Rover scooter

Rover heeft een aantal verschillende soorten scooters. In zijn assortiment heeft Rover toerscooters en retro-scooters, maar ook sportieve scooters. Voor ieder wat wils. De motorblokken zijn van Chinese afkomst, dus onderhoud is extreem belangrijk. Is er iets aan vervanging toe? Met onderdelen van Zandri is dat geen probleem!

Hoe zoekt u onderdelen voor uw Rover scooter?

Het onderhouden en vervangen van onderdelen is erg belangrijk. Maar hoe zoekt u uw onderdelen? Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekening die u nodig denkt te hebben. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw Rover scooter!

Onderdelen en accessoires

Voor alle verschillende types Rover scooters zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.