• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Rover Classic

Klik hier op de juiste uitvoering van de Rover Classic scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Rover Classic geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Rover Classic delen passen natuurlijk het beste. 

Rover Classic

Onderdelen nodig voor uw Rover Classic scooter?


De Rover Classic is een klassieke 4-takt Retro-scooter. Met zijn brede stuur en veel chrome delen is de Classic een echte blikvanger onder de vrije tijds scooters. Het tijdloze model in combinatie met de relatief zuinige 4-takt GY6 motor maakt de Rover Classic een zeer gewild model.

Onderdelen zoeken voor uw Classic scooter?


Wij kunnen praktisch alle onderdelen voor uw Rover Classic scooter leveren. Kies eerst uw model en bekijk dan de tekening die u nodig heeft voor de betreffende onderdelen. Vanuit de tekening kunt u de benodigde onderdelen bestellen. Als u via deze technische tekeningen uw onderdelen en accessoires zoekt, bent u altijd gegarandeerd van passende onderdelen voor uw model Rover Fun

Onderdelen en accessoires Rover


Voor alle verschillende types Rover scooter zijn een groot aantal onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Vanuit deze pagina kunt u navigeren naar de pagina waar alle onderdelen overzichtelijk geplaatst zijn, gerangschikt per type scooter. Zandri biedt originele - en universele onderdelen aan. Voor alle universele delen kunt u zoeken via de categorieën of u kunt gebruik maken van de zoekbalk in de rechter bovenhoek.