• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Turbho Cx-50

Klik hier op de juiste uitvoering van de Turbho Cx-50 scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Turbho Cx-50 geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Turbho Cx-50 delen passen natuurlijk het beste. 

Turbho Cx-50

Onderdelen voor je Turbho CX-50

De Turbho CX-50 is een compacte stadscooter. Deze CX-50 is uitgerust met een 4-takt GY-6 motortblok. Dit een een relatief zuinig blok wat Turbho gemonteerd heeft. Ondanks de kleine wielen ( 10 inch ) is de zitpositie alleszins redelijk te noemen. De Turbho CX-50 is ''veel'' viertakt scooter voor weinig geld.

Onderdelen zoeken via tekeningen

De Turbho CX-50 4-takt motoren verbruiken een stuk minder brandstof dan de tweetakt motoren en de slijtage is een stuk minder. Wanneer je onderdelen nodig hebt voor onderhoud of aanpassingen aan je CX50 Turbho scooter, dan bent u bij Zandri aan het juiste adres!

Hierboven ziet u de verschillende types van de Turbho CX 50 scooters waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Nieuwe delen of universele delen

Het is echter geen garantie dat wanneer u bijvoorbeeld een nieuw kapdeel van dezelfde kleur bestelt, deze exact dezelfde kleur heeft als de kappen die op uw scooter zitten. De kleur kan soms iets afwijken. Universele delen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek.