• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Vespa Lx

Klik hier op de juiste uitvoering van de Vespa Lx scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Vespa Lx geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Vespa / Piaggio delen passen natuurlijk het beste. 

Vespa Lx

De Vespa Lx

De Vespa Lx is razend populair! Dit komt door de betrouwbaarheid van deze scooters, gepaard met de moderne, strakke looks! De ‘’kappen’’ van de Vespa Lx, zijn net als bij de Vespa Primavera, deel van het frame. Dat maakt deze scooters erg duurzaam en stevig. Deze scooters zien er geweldig uit met wat chromen delen of strips, dat geeft een retro uitstraling. Vespa scooters dienen natuurlijk goed onderhouden te worden, zodat de bewegende delen in topconditie blijven. De Vespa LX heeft een fantastische zitpositie en daarnaast is de Lx een topmachine om te besturen.

Onderdelen zoeken via tekeningen

Aangezien de Vespa Lx al een tijdje meerijdt zijn er veel onderdelen te krijgen. Vervang slijtage-gevoelige delen zo snel mogelijk. Zo heeft u er zo lang mogelijk plezier van. Net als veel andere tweewielers wordt dit merk bromfiets ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Hierboven ziet u de verschillende types van de Vespa Lx waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Nieuwe delen of universele delen

Het is echter geen garantie dat wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kap van uw eigen kleur bestelt, deze exact dezelfde kleur heeft als de kappen die op uw scooter zitten. De kleur kan soms iets afwijken. Universele delen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek.