• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Vespa Ciao

Klik hier op de juiste uitvoering van de Vespa Ciao scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Vespa Ciao geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Piaggio / Vespa delen passen natuurlijk het beste. 

Vespa Ciao

Onderdelen voor de Vespa Ciao

De Vespa Ciao heeft een zeer populaire periode achter de rug, vaak werd deze gereden als damesbromfiets. Dit omdat de instap niet zo hoog is. Dit model Vespa lijkt veel op de Puch Maxi. Ook is dit een tweetakt bromfiets, dat wil zeggen dat hij makkelijker te onderhouden is, maar dat de slijtage ook wat hoger is. De simpele, ouderwetse techniek werkt zelfs in deze moderne ‘’scootertijd’’ nog. De Vespa Ciao wordt nog vaak bereden door de liefhebbers en hobbyisten.

Onderdelen zoeken via tekeningen

Aangezien de Vespa Ciao een oldtimer bromfiets is, dient men er ook goed voor te zorgen. Het slijt en reageert anders dan moderne bromfietsen en scooter van tegenwoordig. Onderdelen zijn nog verkrijgbaar, maar houdt uw Vespa Ciao in de gaten. Zo heeft u er zo lang mogelijk plezier van. Net als veel andere tweewielers wordt dit merk bromfiets ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Hierboven ziet u de verschillende types van de Vespa Ciao waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Nieuwe delen of universele delen

Het is echter geen garantie dat wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kap van uw eigen kleur bestelt, deze exact dezelfde kleur heeft als de kappen die op uw scooter zitten. De kleur kan soms iets afwijken. Universele delen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek.