• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Vespa Primavera 4-takt 3V (euro4 injectie IGET)

Klik hier op de juiste kleur van de Vespa Primavera 4-takt 3V (euro4 injectie IGET) scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Vespa Primavera 4-takt 3V IGET geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele Vespa / Piaggio delen passen natuurlijk het beste. 

Onderdelen Vespa Primavera 4-takt 3V (euro4 injectie IGET) vanaf bouwjaar 09-2017

De Vespa Primavera

De Vespa Primavera is razend populair! Dit komt door de betrouwbaarheid van deze scooters, gepaard met de moderne, strakke looks! De ‘’kappen’’ van de Vespa Primavera zijn deel van het frame, dat maakt deze scooters erg duurzaam en stevig. Deze scooters zien er geweldig uit met wat chromen delen of strips, dat geeft een retro uitstraling. Vespa scooters dienen natuurlijk goed onderhouden te worden, zodat de bewegende delen in topconditie blijven. De Vespa Primavera is stil, zuinig en betrouwbaar. De Primavera stuurt geweldig en het is echt een face-lift van de Vespa Lx. Het is een compleet nieuwe Vespa die nog beter stuurt en remt dan de oudere modellen. De remzuiger voor heeft er een broertje bij gekregen (betere samenwerking) en ook de vork-ophanging is nu veel beter!

Onderdelen zoeken via tekeningen

Aangezien de Vespa Primavera al een tijdje meerijdt zijn er veel onderdelen te krijgen. Vervang slijtage-gevoelige delen zo snel mogelijk. Zo heeft u er zo lang mogelijk plezier van. Net als veel andere tweewielers wordt dit merk bromfiets ingezet voor woon-werkverkeer, de boodschappen of om gewoon lekker toeren.

Hierboven ziet u de verschillende types van de Vespa Primavera waar wij technische tekeningen van hebben. Kies eerst uw type, dan uw model en bekijk dan de tekeningen die u nodig heeft. Mocht u onverhoopt toch nog onderdelen niet kunnen vinden, dan helpen wij u graag telefonisch verder.

Nieuwe delen of universele delen

Het is echter geen garantie dat wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe kap van uw eigen kleur bestelt, deze exact dezelfde kleur heeft als de kappen die op uw scooter zitten. De kleur kan soms iets afwijken. Universele delen kunt u zoeken via de zoekbalk in de rechter bovenhoek.