• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Middenstandaarden scooter

Zandri is een webshop, waar je terecht kunt om scooter onderdelen, motorscooter onderdelen en brommer onderdelen te bestellen. Daarnaast kun je in onze webshop ook universele onderdelen en accessoires van verscheidene merken bestellen. Zo heb je snel de middenstandaard in huis die je nodig hebt, zonder naar de winkel te moeten lopen. Als je op zoek bent naar een middenstandaard voor je scooter of brommer maar je ze liever online wilt bestellen, kun je dus bij ons terecht. Wij garanderen snelle verzending en we bieden deskundig advies aan. Aarzel dus zeker niet om ons youtube kanaal te bekijken over de montage van de middenstandaard van je scooter of over het onderhoud van andere onderdelen en van je scooter.

Middenstandaard
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 318

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 318

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Heb je hulp nodig?

Heb je vragen over de onderdelen of heb je hulp nodig bij het monteren van de onderdelen? Hier bij Zandri hebben we een hulplijn waar je steeds terecht kunt voor advies over de montage van je onderdelen die je besteld hebt. Dit advies krijg je van een professionele monteur, die je tips kan geven zodat je montage zo vlot mogelijk verloopt. Wil je liever zelf uitzoeken hoe je de onderdelen moet monteren? Dan kun je onze doe-het-zelf video’s bekijken op ons YouTube-kanaal.

Middenstandaarden voor iedere scooter

Bij Zandri kun je terecht voor vrijwel alle scooter onderdelen. Of je nou opzoek bent naar een middenstandaard, zijstandaard of bijbehorende as en of veer, Zandri levert vrijwel alles. Voor vrijwel ieder type scooter, motorscooter en brommer hebben wij een standaard in het assortiment. 

Sym Mio middenstandaard

Dit product is een middenstandaard die je kunt gebruiken voor je Sym Mio scooter. Deze middenstandaard wordt geleverd zonder bevestigingsset, waardoor je hem tegen een zeer scherpe prijs kunt aankopen. In zo goed als alle gevallen kun je de huidige bevestiging van je scooter hergebruiken, maar je kunt uiteraard ook een nieuwe bevestiging bestellen bij ons. Deze middenstandaard is van het merk IGM. Dit is een Spaans bedrijf en het is gespecialiseerd in de productie van vervangende onderdelen voor bromfietsen en scooters. Het vervangen van de middenstandaard van je scooter is erg makkelijk. Let er echter wel op dat je je bouten invet zodat ze niet oxideren. Daarnaast kun je er ook een tool bij bestellen om deze middenstandaard op z’n plaats te krijgen.

Standaard Peugeot Kisbee

Daarnaast bieden we ook een standaard aan voor je Peugeot Kisbee scooter. Dit is een sportieve scooter met erg veel beenruimte. Je kunt voor deze scooter ook andere onderdelen bestellen in onze webshop. Je kunt je huidige standaard zonder problemen vervangen met onze standaard. Op onze website kun je de technische tekeningen van de Peugeot Kisbee terugvinden, waardoor je een overzicht hebt van de accessoires en onderdelen die passen bij deze scooter. Uiteraard passen de originele onderdelen het beste.

Middenstandaard Kymco Agility 50

Naast de standaarden voor de Peugeot Kisbee en de Sym Mio, kun je bij ons ook een middenstandaard kopen voor je Kymco Agility scooter. Indien je meer onderdelen nodig hebt om deze middenstandaard te bevestigen, kun je ook de bijpassende tools bestellen op onze webshop. Dit zijn onder andere de bouten en de moeren. Normaal gezien kun je je huidige bevestiging van je Kymco Agility hergebruiken, maar je kunt in onze webshop ook terecht voor een nieuwe bevestigingsset.

Middenstandaard scooter vervangen

Zoals reeds gezegd, is het niet moeilijk om de middenstandaard van je scooter te vervangen. Uiteraard kun je de onderdelen van je scooter zelf vervangen. Dit is ook zo voor de middenstandaard van je scooter. Deze middenstandaard kun je dus aankopen bij Zandri. Als het je niet lukt of als je vragen zou hebben over de montage van de standaard, kun je, zoals hierboven reeds vermeld, bellen naar onze hulplijn. Wij staan altijd voor je klaar! Als je problemen hebt met je scooter, kun je uiteraard ook een monteur laten langskomen. Krijg je het probleem niet opgelost door de middenstandaard te vervangen of start je scooter niet meer? Contacteer in dat geval dan zeker een professionele monteur.