• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Kymco People s onderdelen

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco People S scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco People S geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. 

Kymco People S

Onderdelen en accessoires voor Kymco People S

Je wilt met jouw scooter elegant en charmant voor de dag komen, het liefst blakend van zelfvertrouwen. Wanneer je voorbij komt zoemen, kijken de aanwezige toeschouwers je even na. Dat is natuurlijk de droom van elke trotse scooter liefhebber. Dat begrijpen wij bij Zandri.nl, dus lees gauw verder om te weten te komen welke topscooter wij voor jou hebben geselecteerd.

De Kymco People s scooter

Met recht is deze scooter de favoriet van menig scooter liefhebber. En met reden, want wie wil nou niet op zo'n elegante scooter rijden? Elegant, maar ook nog eens charmant vanwege de manier waarop deze moderne scooter is afgewerkt, inclusief prachtige LED-verlichting. Zelfverzekerd kan je hiermee voor de dag komen, ook door onder andere de stabiele wegligging.

Zuinige motor

Kymco is erg populair omdat algemeen bekend is dat Kymco gaat voor kwaliteit, zo ook met de Kymco People s. De nieuwse variant is uitgevoerd met een zuinige Euro 4 motor en voorzien met een startsysteem, zowel elektrisch als een kickstart. Onder de voorkap vind je de accu en de bezinetank zit nu juist onder de treeplank, waardoor je een hele stabiele wegligging ervaart.

Exclusieve uitstraling

Het steile frame met een lederenlook buddyseat bekleding zorgt voor een exclusieve uitstraling. Samen met de stijlvolle full LED-verlichting geeft dit een moderne en stijlvolle indruk. Het nieuw ontworpen frame zorgt voor stabiliteit en controle, waardoor je je nog zekerder voelt en de relatief korte wielbasis maakt de scooter tevens uiterste wendbaar in een drukke stad. Dit geeft vertrouwen tijdens het manoeuvreren in een drukke straat, waardoor je nog meer zelfvertrouwen uitstraalt.

Originele Kymco People s onderdelen

Door de kwaliteit die Kymco levert, kan je zeker zijn van heel wat jaren rijplezier, mits de scooter goed onderhouden wordt. Om de kwaliteit te blijven borgen wanneer jouw Kymco-scooter aan nieuw onderdelen toe is, raden wij aan originele Kymco onderdelen te gebruiken. Daarom heeft Zandri.nl een uitgebreid assortiment aan Kymco onderdelen beschikbaar.

Kymco people s windscherm

Met dit circa 75cm hoge windscherm bescherm je jezelf tegen zowel regen als wind. Niet alleen comfortabel, maar ook nog eens veiliger. Zo kun je een rit in regen en wind gemakkelijk aan.

Kymco people s uitlaat

Het dempen van geluid is de belangrijkste functie van een uitlaat. Heb je dus een lekkende uitlaat vervang deze dan zo snel mogelijk, uiteraard met een originele Kymco uitlaat. Kijk gerust met de zoekfunctie in het grote assortiment aan Kymco scooter onderdelen voor de uitlaat die het meest geschikt is voor jouw Kymco People s.

Kymco people s kappen

Uiteraard wil je Kymco onderdelen, zoals je verlichting, goed beschermd hebben met kappen. Daarom heeft Zandri.nl diverse soorten kappen in het assortiment. Kijk gerust met de zoekfunctie welke kappen er beschikbaar zijn.

Kymco people s accu

Samen met de motor is de accu het hart van jouw scooter en daarom een van de belangrijkste Kymco onderdelen. Zandri.nl heeft een groot assortiment aan originele Kymco accu's in diverse uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Het is wettelijk verplicht om de accu met zuur afgevuld aan de consument te leveren. Je kunt altijd rekenen op een ‘fabrieksverse’ accu, doordat Zandri deze pas afvult wanneer de accu gekocht is. Je hoeft hem hierdoor dus ook niet meer op te laden nadat deze geleverd is.

Kymco people s beenkleed

Vooral tijdens slecht weer en in de wintertijd onmisbaar in jouw arsenaal aan Kymco onderdelen. Dankzij het waterdichte materiaal en de warme comfortabele binnenbekleding, kan jij met het Kymco beenkleed je prima door nat weer begeven. Je blijft lekker warm en door de reflecterende onderdelen ben je ook nog beter zichtbaar. Door de ingebouwde luchtkamers in dit comfortabele beenkleed, gaat het kleed niet klapperen bij grote snelheden. In het beenkleed zit ook een metalen ring waardoor je het kleed gemakkelijk samen met je scooter op slot kunt zetten.

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco People S hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan: