• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

Onderdelen en accessoires voor Kymco People S

Klik hier op de juiste uitvoering van de Kymco People S scooter waar u onderdelen of accessoires voor zoekt. De technische tekeningen van de Kymco People S geven u een duidelijk overzicht van de verschillende passende onderdelen en accessoires. De originele AGM delen passen natuurlijk het beste. 

Kymco People S

De Kymco People S!

De Kymco People S 4 takt is al Jaren een echte verkoop hit voor Kymco. De People S heft grote wielen en een werkelijk geweldige zitpositie. Dit Kymco product wordt geproduceerd in Taiwan; dat resulteert een perfecte afwerking., Het 4 takt motorblok is zeer stil. Betrouwbaar en bovenal zuinig. De Kymco People S is ook zeer geschikt om met twee personen te touren. Bent u van plan om veel te gaan touren? Dan kan soms het slechte weer uw zicht verminderen en natuurlijk schade aanbrengen op uw Kymco. Hierdoor moet u om de zoveel tijd een aantal onderdelen vernieuwen of repareren aan uw scooter. Deze onderdelen vindt u gemakkelijk op Zandri.nl. Ons doel is namelijk om u zo snel mogelijk het product te laten vinden wat u zoekt. Tevens hebben wij dit nog makkelijker gemaakt voor u, door middel van de technische tekeningen.

Gemakkelijk onderdelen vinden voor uw Kymco People S?

Via bovenstaande technische tekening kunt u uw onderdeel gemakkelijk vinden. In deze tekeningen vindt u alleen originele Kymco onderdelen. Mocht u opzoek zijn naar replica, dan kunnen wij u daar ook aan helpen. Mocht u het niet kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice of stuur ons een mail. Wij helpen u graag verder!

Accessoires voor uw Kymco People S.

Wij hebben voor de Kymco People S verschillende soorten accessoires. Zowel origineel Kymco als replica. Accessoires die bijvoorbeeld bij uw People S passen zijn:

Kymco onderdelen

In 1963 is Kymco opgericht. Vanaf dat jaar begonnen zij met het produceren van onderdelen voor Honda, later in 1970 begonnen ze met de productie van de scooters. Kymco is een Taiwanees bedrijf die zich specialiseert in het bouwen van motorfietsen, quads en scooters. Kymco produceert rond de 480.000 voortuigen per jaar. De naam Kymco staat voor: Kwang Yang Motor Co. Naast de technische tekeningen voor de Kymco Sento hebben wij van bijna alle Kymco scooters onderdelen te koop, ook deze zijn te vinden via de technische tekeningen! Denk bijvoorbeeld aan: