• Gratis en gemakkelijk retourneren
  • Klanten beoordelen Zandri met een 9.4
  • Meer dan 100.000 parts in het assortiment
  • Makkelijk uw onderdelen vinden?
    Bekijk onze technische tekeningen! Klik hier

De Honda MTX

De Honda MTX was in de jaren tachtig hét topmodel van Honda. De MTX is zwaarder, robuuster en completer uitgerust dan zijn goedkopere broertje de MT-5. Ook de MTX is uitgerust met hetzelfde blok als de Honda MT en MB. De MTX heeft echter ook een toerenteller en een pro-link achter brug. Deze pro-link achter brug was eigenlijk het belangrijkste verschil met de Honda MT-5. Waar de MT met veel vermogen snel krom trok, was de MTX veel sterker. Honda vroeg ook wel serieus geld voor de MTX, maar hij was zijn geld meer dan waard. Honda monteerde ook in dit 2-takt motorblok een balans as en een natte koppeling. Daardoor is de MTX veel trillings vrijer dan bijvoorbeeld een Zundapp of Kreidler. De Honda MTX is geleverd in het zwart, wit en rood. Ook voor de Honda MTX hebben we veel spare-parts op voorraad. De MTX is absoluut een klassieker in spé.

Honda MTX framedelen
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 37

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 37

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Geschiedenis van Honda.

Op 24 september 1948 werd het bedrijf Honda opgericht in Hamamatsu en deze kreeg zijn naam door de oprichter zelf genaamd; Soichiro Honda. Honda begon met losse motoren voor het inbouwen bij fietsen. Het duurde niet al te lang voor dat Honda overging op de productie van completen motorfietsen. Daarnaast produceerde Honda ook onderdelen en motoren voor Harley-Davidson. Honda was een van de eerst Japanse bedrijven die zich op de Europese en Amerikaanse markt liet zien. Eerst met lichte motoren, maar als snel ook met de zwaardere motoren. Tevens is Honda vanaf 2006 zich ook gaan richten op de luchtvaart. Zo ontwikkelden zij de Honda Jet. Dit is een innovatief en modern vliegtuig en staat ook echt voor de Honda kwaliteit. Dat Honda een uitstekend merk is bewijst zich weer in de grote deelname in de motorsport. Waar in alle takken duidelijk het succes van Honda te zien is.

Het onderhouden van uw oldtimer.

Het is natuurlijk van groot belang dat u uw oldtimer in goede staat houdt. Dit kunt u doen doormiddel van de onderdelen op tijd te vervangen, daarnaast heeft Zandri ook nog heel veel onderhoudsproducten. Deze helpen u erbij om de onderdelen van uw Honda MB een langere levensduur te geven en deze zullen dus minder snel slijten.